jiipee60

Foorumivastauksia luotu

15 viestiä - 1 - 15 (19 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Hallin maalaus heinäkuussa 2017 #1709
  jiipee60
  Osallistuja

  Maalaus suoritettu. Jäsenistöstä oli talkoissa noin 1%. No säästettiinpä talkoomakkaroissa ja kahvipullissa… Maalia jäi vielä tienpuoleisen päädyn maalaukseen, joka ehkä maalataan lähiaikoina.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1678
  jiipee60
  Osallistuja

  Huomenna 18.3. asennamme vielä Fordiin uuden akun ja jotain koristeosia, jonka jälkeen se on museotarkastuskunnossa. Ai niin, nivelten ym. rasvaus pitää tehdä ja niitä rasvanippoja on paljon… Huhtikuun aikana auto liikennekatsastetaan ja ajossa ilmaantuneita puutteita korjaillaan sitten tarpeen mukaan. Tämä keskusteluketju lienee tehnyt tehtävänsä ja saa minun puolestani jäädä historiaan tämän viestin jälkeen. Kiitos mukana olleille! Jäämme odottelemaan lämpimiä ajokelejä.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1674
  jiipee60
  Osallistuja

  Viime viikonloppuna saimme Fordin käyntiin ja ajoimme hallin pihassa koemielessä muutamat metrit. Toimii yllättävänkin hyvin! Huomenna 11.3. säädämme varmaan jarrut ja teemme muuta viimeistelyä museotarkastusta ja katsastusta varten. Vaikka tuntuu, että projekti on nyt valmis, niin emmehän jätä niitä viimeisiä pikkujuttuja tekemättä vaan viedään tämä ihan maaliin asti ja vähän ylikin. On niin paljon mukavampi esitellä autoa uteliaille, kun kaikki on kunnossa. Klo 9.00 taas avataan ovet viikonlopun molempina päivinä ja jälleen muutakin tekemistä hallilla riittää.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1673
  jiipee60
  Osallistuja

  Tämä on ollut aika uskomaton talvi meidän Ford-projektimme osalta. Marraskuussa se oli vielä pahasti keskeneräinen, mutta muutaman innokkaan harrastajan avulla auto tuntuu valmistuvan jo maaliskuun puoliväliin mennessä. Huomenna 4.3. teemme näillä näkymin ensimmäiset käynnistysyritykset ja ellei takapakkia tule, ajamme sillä ensimmäiset metrit hallin pihassa. Jotain aivan pientä säätöä ja viimeistelyä on toki vielä, mutta se on sellaista, joka ei vaikuta ratkaisevasti ajamiseen, katsastukseen tai museotarkastukseen.
  Paljon muutakin pikku puuhastelua hallilla on, joten tervetuloa mukaan la/su klo 9.00 alkaen.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1672
  jiipee60
  Osallistuja

  Taitaa huominen 25.2. mennä lähinnä hallin lumitöitä tehdessä, mutta sisälläkin riittää tekemistä. Ihan pikkunäpräystä on enää kantti-Fordissamme tekemättä. Yritän päästä paikalle klo 9 mennessä ja sunnuntaina jatketaan, kuten on jo tavaksi tullut.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1667
  jiipee60
  Osallistuja

  Lauantaina 18.2. klo 9.00 jatkuu tämän Ford Model A:n kunnostus. Tiedä vaikka otettaisiin ensimmäiset käynnistysyritykset! Kaikennäköistä muutakin puuhastelua hallilla riittää, mm. kumikorjaamonäyttelyn rakentamista. Talkoolaisille pientä purtavaa tarjolla.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1651
  jiipee60
  Osallistuja

  Tällä viikolla kävi oikein asiantuntija katsomassa Fordiamme ja antamassa vinkkejä. Hyvin tyytyväiseltä vaikutti työnjälkeemme, mikä tietysti oli mukava kuulla. Yritämme siis jatkaa samaan malliin, seuraavaksi lauantaina 11.2. Sunnuntaina 12.2. varmaan innokkaimmat jatkavat ja molempina päivinä aloitetaan klo 9.00. Sen verran on tapahtunut muutoksia viime aikoina, että rakentelun lomassa kuunnellaan myös rocknrollia eikä pelkkää bluesia.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1649
  jiipee60
  Osallistuja

  Nyt alkaa näyttää siltä, että tulee kiire, jos haluat vielä osallistua tämän projektin rakenteluun ennen sen valmistumista. Yksi päivä hommia ja auto on ulkoapäin valmis. Ajokuntoon vaatii vielä sähkötöitä ja sisustuksen viimeistelyä. Lauantaina 4.2. klo 9.00 taas jatketaan.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1647
  jiipee60
  Osallistuja

  Kuulin sellaista huhua, että tätä ketjua lukee joku muukin kuin allekirjoittanut! Tästä innostuneena ilmoitan siis, että taas rakennetaan Fordiamme lauantaina 28.1. klo 9.00 alkaen. Luvassa on puskurien ja lokasuojien asennusta, konepellin laitto paikoilleen ja sähköjohtojen ihmettelyä. Luulen, että kahviapullaamakkaraa on tarjolla, sekä blues-musiikkia…

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1645
  jiipee60
  Osallistuja

  Kasvavaa innostusta on ollut havaittavissa Fordimme rakentelussa viime aikoina. Nyt on oltu puuhailemassa viikonloppuisin molempina päivinä ja viikollakin. Seuraavaksi lauantaina 21. päivä. Aloitamme klo 9.00. Tule mukaan ihmettelemään, kuinka tämän projektin loppusuora sujuu.

  vastauksena käyttäjälle: Kerhon Ford -29 kunnostus #1634
  jiipee60
  Osallistuja

  Pikku hiljaa etenee tämä projekti. Alkaa olla käynnistyskunnossa ja sisustaa ruvetaan asentamaan. Jos välipäivinä sinulla ei ole tekemistä tai muuten vaan haluat tulla kinkkua sulattelemaan tämän vanhuksen rakentelun parissa niin ota yhteyttä, että tulen avaamaan ovet. Usein joku on paikalla tuon ”virallisen” parittoman viikon maanantain lisäksi.

  vastauksena käyttäjälle: Talkoot juhannuksen jälkeen #1625
  jiipee60
  Osallistuja

  Tässä ketjussa on koko ajan vallinnut erinomainen yksimielisyys. Eriävät mielipiteet ovat loistaneet poissaolollaan. Juhannuksesta on jo sen verran aikaa, että kai lopetetaan tämä ketju tähän ja todetaan, että hallin lattia saadaan kuntoon lokakuun puoliväliin mennessä. Viimeinenkin neliö on hiottu ja ellei lakka olisi loppunut eilen kesken, olisimme saaneet kokonaan jo lakattuakin. Viikonlopuksi pitäisi kuitenkin olla lakat ja maalit lattiassa ja kuivana käyttökunnossa. Sitten nostan maljan hyvin sujuneen työn kunniaksi.

  vastauksena käyttäjälle: Talkoot juhannuksen jälkeen #1622
  jiipee60
  Osallistuja

  Laitetaan nyt tänne tiedoksi, vaikka olisin ainoa, joka tätä foorumia lukee: Noormarkun hallin remonttitila (noin 63 m2) on valmis. Jäsenet voivat tulla sinne huoltamaan/remontoimaan autojaan hintaan 10 euroa/päivä. Säilytyspaikan maksaneille tämä on ilmaista. Vain 1 päivä kerrallaan. Aika varattava etukäteen, ettei yhdistyksen omia ajoneuvoja ole juuri kyseisenä päivänä tiellä. Omat työkalut ja loppusiivous pitää kunkin hoitaa itse. Siis esim. jäteöljyjä tms. ei saa jättää hallille. Varauksia hoitaa J-P, 0443370701. Tämä järjestely voimassa toistaiseksi, kunnes laaditaan kattavammat ohjeet tilojen käytölle.

  vastauksena käyttäjälle: Talkoot juhannuksen jälkeen #1620
  jiipee60
  Osallistuja

  Tulevana viikonloppuna eli 24. ja 25. syyskuuta maalataan remonttitilan lattia ja se lienee käyttökunnossa sitten maanantaista eteenpäin. Hallin keskiosassa maalataan kattoa ja seiniä. Keskiosan lattia on jo melkein kokonaan hiottu ja tämäkin tila saataneen valmiiksi 2.10. mennessä. Tavaroita pitää kantaa hallista ulos ja muutakin ”pientä” puuhastelua löytyy. Ripeitä talkoolaisia kaivataan paikalle.

  • 5 vuotta, 11 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta jiipee60.
  vastauksena käyttäjälle: Talkoot juhannuksen jälkeen #1565
  jiipee60
  Osallistuja

  Huomenna taas talkoillaan Noormarkussa. Remonttitila alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Ehkä jo tässä kuussa päästään tekemään sitä, minkä vuoksi halli oikeastaan hankittiin: remontoimaan ja huoltamaan autoja. Tekisi mieli sanoa, että hallin valmistuminen siintää jo, mutta taitaa olla vielä vähän aikaista. Hyvin olemme kuitenkin edenneet.

15 viestiä - 1 - 15 (19 yhteensä)