Talkoot juhannuksen jälkeen

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Talkoot juhannuksen jälkeen

7 viestiä - 1 - 7 (7 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • #1412
  jiipee60
  Osallistuja

  Lievästi sanoen hiljaista on täällä keskustelupalstallamme, mutta jatkan yksinpuheluani siitä huolimatta.
  Talkoot jatkuvat Noormarkun hallilla 27.6. 2016 klo 8.00 alkaen. Jokaiselle löytyy tekemistä halujen ja taitojen mukaan. Tai voi sinne tulla ihan vaan muutenkin viettämään kesäpäivää. Kaffiapullaamakkaraa luultavasti tarjotaan. J-P.

  #1413
  jiipee60
  Osallistuja

  Seuraavat talkoot tiistaina 12.7. alkaen klo 8.00 Noormarkun hallilla.

  #1416
  jiipee60
  Osallistuja

  Taas oli oikein mukavat talkoot. Kahvit, makkarat ja juomat maistuivat. Päätettiin pitää seuraavat talkoot ensi tiistaina eli se lienee sitten 19.7.2016. Taas innokkaimmat aloittavat klo 8.00, mutta tietysti voi tulla oman aikataulunkin mukaan.

  #1565
  jiipee60
  Osallistuja

  Huomenna taas talkoillaan Noormarkussa. Remonttitila alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Ehkä jo tässä kuussa päästään tekemään sitä, minkä vuoksi halli oikeastaan hankittiin: remontoimaan ja huoltamaan autoja. Tekisi mieli sanoa, että hallin valmistuminen siintää jo, mutta taitaa olla vielä vähän aikaista. Hyvin olemme kuitenkin edenneet.

  #1620
  jiipee60
  Osallistuja

  Tulevana viikonloppuna eli 24. ja 25. syyskuuta maalataan remonttitilan lattia ja se lienee käyttökunnossa sitten maanantaista eteenpäin. Hallin keskiosassa maalataan kattoa ja seiniä. Keskiosan lattia on jo melkein kokonaan hiottu ja tämäkin tila saataneen valmiiksi 2.10. mennessä. Tavaroita pitää kantaa hallista ulos ja muutakin ”pientä” puuhastelua löytyy. Ripeitä talkoolaisia kaivataan paikalle.

  • 7 vuotta, 8 kuukautta sitten on muokannut tätä vastausta jiipee60.
  #1622
  jiipee60
  Osallistuja

  Laitetaan nyt tänne tiedoksi, vaikka olisin ainoa, joka tätä foorumia lukee: Noormarkun hallin remonttitila (noin 63 m2) on valmis. Jäsenet voivat tulla sinne huoltamaan/remontoimaan autojaan hintaan 10 euroa/päivä. Säilytyspaikan maksaneille tämä on ilmaista. Vain 1 päivä kerrallaan. Aika varattava etukäteen, ettei yhdistyksen omia ajoneuvoja ole juuri kyseisenä päivänä tiellä. Omat työkalut ja loppusiivous pitää kunkin hoitaa itse. Siis esim. jäteöljyjä tms. ei saa jättää hallille. Varauksia hoitaa J-P, 0443370701. Tämä järjestely voimassa toistaiseksi, kunnes laaditaan kattavammat ohjeet tilojen käytölle.

  #1625
  jiipee60
  Osallistuja

  Tässä ketjussa on koko ajan vallinnut erinomainen yksimielisyys. Eriävät mielipiteet ovat loistaneet poissaolollaan. Juhannuksesta on jo sen verran aikaa, että kai lopetetaan tämä ketju tähän ja todetaan, että hallin lattia saadaan kuntoon lokakuun puoliväliin mennessä. Viimeinenkin neliö on hiottu ja ellei lakka olisi loppunut eilen kesken, olisimme saaneet kokonaan jo lakattuakin. Viikonlopuksi pitäisi kuitenkin olla lakat ja maalit lattiassa ja kuivana käyttökunnossa. Sitten nostan maljan hyvin sujuneen työn kunniaksi.

7 viestiä - 1 - 7 (7 yhteensä)
 • Et voi vastata aiheeseen kirjautumatta sisään.