Hallin puiden kaato

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Hallin puiden kaato

3 viestiä - 1 - 3 (3 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • #1349
  jiipee60
  Osallistuja

  Hyvää iltaa metsien miehet. Ja naiset. Noormarkun hallin tontilta on tarkoitus kaataa puut pois. Vain vähän maisemapuita pitää jättää. Olen lupautunut hoitamaan asian ja tarkoitus on aloittaa ensi viikolla eli 8. tai 9. päivä helmikuuta vähän säästä riippuen. Kaato-, karsinta- ja kantoapua kaivataan, koska puita on aika paljon. Moottorisaha ja jonkunlainen kirves mobilisteilla on, mutta muut työvälineet pitää tuoda itse. Kahvit ja makkarat varmaan tarjotaan talkoolaisille. Minut tavoittaa nyt viikonloppuna kyseiseltä hallilta talkoista tai voit soittaa 044-3370701 ja ilmoittaa tulostasi. Tietysti voit tulla ihan ilmoittamattakin. Varmaan noin klo 9 aamulla aloitellaan. J-P.

  #1350
  jiipee60
  Osallistuja

  Puiden kaato on saatu käyntiin, vaikka aloitusviestiin tuli väärät päivämäärät. Lähipäivinä taas jatketaan, viimeistään viikonloppuna näillä näkymin. Rohkeasti vaan mukaan!

  #1411
  jiipee60
  Osallistuja

  Puiden kaato hallin tontilta voidaan kai katsoa tehdyksi. Klapeiksi kelpaava puu on viety pois, mutta risut ovat vielä pihassa. Kaupunki on kuitenkin luvannut viedä ne pikapuoliin. Muutamia pienehköjä puita kaadellaan varmaan vielä maisemallisista syistä. Kiitos kaikille osallistujille! Allekirjoittanut ainakin tykkäsi tehdä tätä hommaa, toivottavasti muut kokivat samoin. Nyt hallin pihapiiriä kelpaa puuston puolesta katsella.

3 viestiä - 1 - 3 (3 yhteensä)
 • Et voi vastata aiheeseen kirjautumatta sisään.