Tapahtumakalenteri

Vuosi 2019

Ympäri vuoden, maanantaisin klo 18.00
Vapaamuotoinen maanantaikokoontuminen toukokuusta lokakuuhun ABC Tikkulan vieressä hautausmaan parkkialueella. Talvisin Noormarkun hallilla. Ajellaan kahville jonnekin lähelle, siis joukolla mukaan!

 
Toukokuun 1.pnä, keskiviikkon klo 14.00
Vappuajelu näyttävänä letkana. Vappuajeluiden kokoontuminen on tänä vuonna Karjarannassa messualueen viereisellä asvalttiparkkipaikalla. Kokoontuminen 1.5. klo 14.00 alkaen ja ajelemaan lähdetään klo 15-16 välillä säästä riippuen, kuitenkin viimeistään klo 16.00. Aloitusparkissa toivomme ihmisiltä yhteistyökykyä niin, että pyhitetään parkkipaikan asvalttiosuus harrasteajoneuvoille. Vieressä on myös sorakenttä, johon yleisö voi jättää autonsa. Ajelut suuntaamme Yyteriin. Ajelureittinä Karjaranta, Ulasoori, Vanha maantie ja sieltä Yyteri. Yyterissä Ravintola Laguuni on auki ja sieltä voi kukin käydä ostamassa kahvia tai vaikka jotain syötävää. Toivottavasti sää olisi viime vuotista parempi ja saataisiin suuri määrä kalustoa liikkeelle kohti Yyteriä. 🙂

Toukokuun 4.-5.pnä, lauantai-sunnuntai
Helamarkkinat/-miittinki. Monipuolinen rompetori-tapahtuma jossa mm. ajoneuvonäyttely ja raskasta kalustoa esitteillä. Paikkana Porin ravirata. Lisätietoja johtoryhmän jäseniltä.

Kesäkuun 8.pnä, lauantai
Kyläsaaren koulun pihalla järjestetään Museoajoneuvopäivän kunniaksi autonäyttely klo 9 – 15. Kaikki harrasteajoneuvot tervetulleita ja rompetorikin löytyy, osallistuminen omaan tahtiin. Lisätietoja Raimo Pietikäinen/asukasyhdistys ja myös johtoryhmän jäsenet.

Elokuun 10.-11.pnä, lauantai-sunnuntai
Villilän Nostalgiapäivät Nakkilassa. Paikkana Villilän kartano- ja kulttuurikeskuksen alue. Koko perheen tapahtuma jossa mm. ajoneuvoja ja rompetori sekä käsityöläisperinnettä.

Elo-syyskuun 1. viikonloppu, lauantai-sunnuntai klo 10-15
Peräkonttikirppis/avoimet ovet – tapahtuma Noormarkussa Mobiilihallilla. Samana viikonloppuna Noormarkun markkinat.

Syyskuun 27.pnä, perjantai klo 18.00
Ajokauden päättäjäiset. Vapaamuotoinen kokoontuminen Tikkulan ABC:n parkkialue (hautausmaan puoli)

Marraskuun 5.pnä, tiistai klo 18.00
Sääntömääräinen syyskokous. Paikka tarkentuu kokouskutsussa.

Marraskuu, lauantai klo 18.00
Vietämme perinteistä pikkujoulujuhlaa. Aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

 
MUITA TAPAHTUMIA:

Joka kuun ensimmäisenä perjantai-iltana klo 20.00
Cruising hautausmaan parkkialueella Tikkulassa.